Chloride & Hoover Dam

9 mei 2015
En verder gaat onze waanzinnige roadtrip! Vanuit Kingman zijn we amper op de interstate of we zien de afslag Chloride. Een verkoopster had dit ex-mijnstadje getipt, maar waarom ook alweer? In een foldertje leest Naf dat er om High Noon een shoot-out is in deze ghost town. Het is 11.45 uur dus let’s go! We belanden inderdaad in een shoot-out; de Chloride Outlaw Gunfighters voeren western toneelstukjes op, waarbij flink geschoten wordt. Het is zo amateuristisch dat we dubbel liggen van het lachen. Het publiek telt in totaal 8 personen. Jelle wil na afloop heel graag met deze ‘echte’ sheriff op de foto.

chloride

En door naar de Hoover Dam. Omdat je over de dam rijdt, word je daar streng gecontroleerd. Even later rijden we over de indrukwekkend grote dam, wandelen rond en maken foto’s. Het is er bloody hot en erg druk op deze zaterdagmiddag.

hoover2

hoover3

Het is een lange reisdag. Eens kijken waar we de nacht willen doorbrengen. Het wordt een oase in de woestijn; Nevada Treasure RV Resort in Pahrump, niet ver van Death Valley, ons volgende avontuur.

hoover4

hoover

 

>> Naar Pahrump