Classic Cars

19 mei 2015

cable

Na het ontbijt stappen we om de hoek op de voor de stad zo karakteristieke Cable car. Het is erg rustig op het opstappunt op Bay Street, dus we zitten voorin! Een kei-leuke rit over de heuvelachtige Streets of San Francisco! Op elke kruising stoppen we middenin het drukke verkeer en natuurlijk hilariteit als we een andere cable car tegenkomen. Er wordt enthousiast gejoeld en gegild aan boord.

cable1

Op het eindpunt op Market Street stappen we uit. Daar staat een megalange rij voor een ritje in deze tram. We wandelen over Union Square en dwars door Chinatown.

chinatown

Bij de mooie Ferry Building Marketplace op Pier 1 lunchen we op het terras van Gott’s Roadside, want het zonnetje komt door. Binnen bevindt zich een variant op onze Markthal. In een schitterende klassieke Streetcar van de F-Line rijden we terug naar het hotel.

fline1

De rest van de middag is het zwemmen, aan het vuur weer opwarmen, een hotelcar regelen voor de rit naar het vliegveld, inchecken voor de vlucht van morgen en chillen op de kamer. Onze laatste avond in Amerika brengen we door in het mooie restaurant Bistro Boudin, met uitzicht op Alcatraz. We eten verrukkelijk en slenteren over de boulevard terug naar het hotel. De jongens missen de katten en hun speelgoed, het heeft lang genoeg geduurd voor ze. Maar voor ons is het een gek idee dat we morgen naar huis gaan: ons geweldige avontuur is bijna voorbij…

sheraton

 

>> Naar Home Sweet Home