Las Vegas

25-27 juli 2015
Na een jaar voorbereiden en voorpret is het dan eindelijk zover: met onze kids Mick (4) en Jelle (10) gaan we een maand rondreizen door Zuidwest Amerika! Via Minneapolis (vluchten van 8,5 en 3 uur) vliegen we naar een regenachtig Las Vegas. De speelautomaten en grote beeldschermen in de aankomsthal laten je meteen weten waar je bent beland. Wat ging het goed en wat zijn we moe, en opgewonden! We ploffen neer in onze double room in ‘kasteelhotel’ Excalibur na een eerste korte indruk van de stad.

vegas2

De volgende dag een strakblauwe hemel, dus we wandelen jetlag-and-all om 8 uur door het immense casino voor croissants en koffie bij Starbucks en even later over The Strip. De boys kiezen M&M’s op kleur, gaan op de foto met Olav van Frozen, ff de Coca Cola Store in. We lunchen in het Hard Rock Cafe, duiken daarna het zwembad in en genieten van de heerlijke 24 graden. Die avond zien we Mick crashen in The Rainforest Cafe in het MGM-hotel. Dus we zien maar een glimp van Vegas-by-night.

PhotoGrid_1430136708907_resized

De volgende ochtend wandelen we door Mandalay Bay en Luxor. We pakken een terrasje bij Toms Urban en nemen afscheid van de stad. Vegas prikkelt al je zintuigen en dat 24/7. Doorlopend verbazen we ons in deze vrolijke copycat-stad, waar het al met al toch echt draait om je money. De kennismaking was kort maar krachtig. Op naar de camper pick-up van Road Bear!

Lasvegasvintagebanner.jpg

>> Naar Glamping