San Francisco

16 mei 2015

sf2

De volgende ochtend rijden we naar San Leandro waar we de camper inleveren. Bye bye Glampy! Met de BART-trein en taxi zijn we voor 12 uur op onze mooie familiekamer in Sheriton Fisherman’s Warf Hotel! Het is zwaar bewolkt, en we hebben er alweer een halve dag opzitten met het inpakken en schoonmaken. Dus lekker bijkomen, heerlijk lang en heet douchen, en de boys kijken eindelijk weer eens TV.

sf4

Rond 15 uur schijnt de zon en stappen we Pier 39 op. Eerst langs de megagrote groep zeeleeuwen op de vlonders. Wat een geweldig gezicht, het is net een continue zeeleeuwenshow in het Dolfinarium! We zien de Golden Gate Bridge liggen in de verte en Alcatraz.

friscoDansers, muzikanten, circusartiesten, kunstenaars. Het is hier een drukte van belang. Wel even wennen na alle relatieve rust in de natuurparken. Jelle maakt foto’s van de RocketBoat die met gillende mensen over het water scheurt. We eten in het hippe surfing restaurant Wipeout en halen een ijsje bij Ben & Jerry’s.

SF1

Daarna ploffen we op de kamer en nemen lekker een paid movie, Home. Home… Dat komt nu wel echt in zicht, ja. Maar eerst halen we nog ff alles uit onze dagen in the Golden City!

Friscobanner.jpg

>> Naar Golden Gate Bridge